katera zdravila za astmo


Solni inhalator SaltMed je solna terapija za zdravljenje KOPB, astme pri otrocih, sinusitisa in okužb dihal.

.

katera zdravila za astmo

Solni inhalator SaltMed je edinstven medicinski pripomoček, ki omogoča kontrolirano inhalacijo finih solnih delcev v udobju vašega doma. Solni inhalator SaltMed se uporablja za preprečevanje in zdravljenje bolezni dihal. Solni mikrodelci v solnem inhalatorju SaltMed lahko prodrejo globoko v spodnja dihala, kjer se kaže njihov terapevtski učinek. Najprej se raztopijo v mukoznem sloju...

Model : Solni inhalator SaltMed L + solna kartuša L

Solni inhalator SaltMed je edinstven medicinski pripomoček, ki omogoča kontrolirano inhalacijo finih solnih delcev v udobju vašega doma.

Solni inhalator SaltMed se uporablja za preprečevanje in zdravljenje bolezni dihal. Solni mikrodelci v solnem inhalatorju SaltMed lahko prodrejo globoko v spodnja dihala, kjer se kaže njihov terapevtski učinek. Najprej se raztopijo v mukoznem sloju dihalne sluznice, ki pokriva dihalni epitelij in nato vežejo odvečno sluz iz intersticijskega tkiva. Posledica tega je zmanjšanje vnetja dihal in boljša hidracija sluzi, ki jo bolniki lažje izkašljajo. katera zdravila za astmo

Prednosti uporabe solnega inhalatorja SaltMed

✔ Inhalacija solnih mikrodelcev ščiti dihala pred okužbami, saj deluje protivnetno in imuno-modulatorno ter ima učinke desenzitacije alergenov. Vse to so pomembni dejavniki pri zdravljenju bolezni dihal (astma, alergijski rinitis).

✔ Solni inhalator SaltMed zmanjša čas prebolevanja okužb dihalnih poti (gripa, prehlad) ter blaži simptome alergijskega rinitisa in astme.

✔ Kontinuirana uporaba solnega inhalatorja SaltMed zmanjša tveganje za ponovni zagon simptomov bolezni dihal pri kroničnih bolnikih.

✔ Brez kontraindikacij, stranskih učinkov in brez starostne omejitve. Varno za bolnike s popuščanjem ledvic in za bolnike s srčnim popuščanjem.

Komu je namenjen solni inhalator SaltMed?

✔ Za bolnike s kronično obstruktivno pljučno boleznijo (KOPB).

✔ Za bolnike s kroničnim in trdovratnim kašljem.

✔ Za bolnike z astmo in pogostimi bronhiolitisi.

✔ Za bolnike s pogostimi vnetji sinusov.

✔ Za bolnike, ki prebolevajo virusne ali bakterijske okužbe.

✔ Za bolnike, ki ne želijo tvegati okužbe dihal.

 

✔ Za bolnike s hudimi respiratornimi alergijami.

Varnost solnega inhalatorja SaltMed:

Solni inhalator SaltMed je varen tudi za bolnike, ki imajo bolezni srca in ledvic, saj se sol med inhalacijo NE absorbira v krvni obtok in posledično NE obstaja verjetnost za predoziranje s soljo. Inhalacija solnih aerosolov NE součinkuje z drugimi zdravili.

Visit for click: https://najzdravnik.com/products/solni-inhalator-saltmed?variant=41006985707699